Iedereen in topvorm met uitgebalanceerde voeding

Mijn uitdaging voor meer vitaliteit en fitness begon in 2002

Eénmaal in ons huidige huis, kregen we de ene uitdaging naar de ander. Ik werd ziek, kreeg longontsteking en heb een week in het ziekenhuis gelegen. Hierdoor ben ik ruim 12 kg afgevallen. Ik kreeg hierdoor zwaar ondergewicht en woog 55 kg met een lengte van 1.78. Veel te weinig!!


Mijn knop ging om in 2002. Hier heb ik een keus gemaakt om voor mijzelf te gaan beginnen en om vooral meer vitaliteit te krijgen en mij fitter te voelen. Was dit gemakkelijk, nee helemaal niet. Ik ben gestart met veranderen van mijn eetgewoonten. Hierdoor kreeg ik meer Vitaliteit en ben in totaal nu figuurcorrigerend 10 kg aangekomen, toen mensen mijn resultaat zagen wilden zij ook doen wat ik had gedaan. Inmiddels heb ik ruim 20 jaar mijn eigen zaak en ben ik een gediplomeerd gewichtsconsulent. Super trots!!

Mijn Visie om jouw leefstijl te veranderen!

Mijn visie is om mensen te laten zien hoe eenvoudig het is om je leefstijl te veranderen. Dit hoeft niet ingewikkeld te zijn, het is een kwestie van doen. Hoewel dit niet altijd even gemakkelijk is………. Maar je gaat hier beter in worden, zodat je zelfvertrouwen en je eigenwaarde een serieuze opkikker krijgt. Structurele aanpassingen inpluggen, elke dag weer. En als ik het kan, dan kan jij dit ook!

Als je mij zou kennen, zou je zeker weten dat:

 • Ik energiek, enthousiast, open, eerlijk en betrouwbaar ben. 
 • Ik een rustig type ben, behalve als ik enthousiast raak door een idee óf als iemand oneerlijk of -oprecht, continu negatief, manipulatief of bazig doet tegen mij.
 • Ik absoluut niet kan liegen, acteren en doen alsof.

Al startend met een kop thee, kom ik achter de wensen van mijn mensen. En gaan we samen hieraan werken. Met veel positiviteit gaan we kijken wat de mogelijkheden zijn. Met mijn ervaring als gediplomeerd gewichtsconsulent zorg ik dat mijn klanten resultaten halen, daar word ik erg blij van. Ik doe dat, wat hiervoor nodig is. Ik geef ontzettend veel om te zorgen dat jij je doelen gaat bereiken.

Typisch Wilma:

 • Houdt van gezelligheid
 • Is sportief aangelegd
 • Dat wat je vraagt is niets te veel
 • Houdt van een goed glas rode wijn
 • Is spontaan en eerlijk, kan beslist niet tegen liegen
 • Motto: gewoon gaan en niet altijd nadenken
 • Zorgt voor een goed figuur en is daar veel mee bezig
 • Mijn hobby, is mijn werk!
Klaar voor een kennismaking?

Gratis 

Kom eens langs voor een gratis FitCheck!
Je krijgt van mij een persoonlijke bodyscan (totale lichaamsmeting). De meting duurt slechts 1 minuut.
Hierna leg ik precies uit wat de weegschaal heeft gemeten en wat dat betekent voor jou. Samen met je eigen inzichten over waar mogelijk iets verbeterd kan worden, kijken we naar de mogelijkheden en hoe je dat het beste kan doen. Of niet, als je 100% tevreden bent met je uitslag.

De FitCheck is geheel vrijblijvend!
Vaak is de FitCheck een eerste stap om kennis te maken en te kijken waar ik jou bij zou kunnen helpen.
De lichaamsmeting kan een uitgangspunt zijn om te kijken wat je precies wil veranderen. Voor mij is het belangrijker om te weten waarom je dat graag wil. Zo kan ik samen met jou gaan kijken welke mogelijkheden er zijn om je doel te gaan halen o.b.v. advies over je voedings- en levensstijl én persoonlijke coaching op blijvende gedragsverandering. 


Aan het einde van de FitCheck heb je dus een keuze.

"Je overtuigingen worden je gedachten


Je gedachten worden je woorden

Je woorden worden je daden

Je daden worden je gewoonten

Je gewoonten worden je waarden

Je waarden worden je bestemming"

- Mahatma Gandhi

Durf jij de stap te zetten?

Fitclub

Ben je op zoek naar een nieuwe sportieve uitdaging, wil je het sporten weer oppakken of ben je gewoon op zoek naar een sportmoment erbij? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Wij zijn uniek in wat we doen!

Bij ons is het belangrijkste, dat iedereen zich welkom voelt, lekker kan sporten en plezier kan maken!
Onze Fitclub is voor jong en oud, voor beginners en gevorderden, voor mannen en vrouwen. Bij ons kom je sporten in de buitenlucht.

Na elk sportmoment kun je gebruikmaken van een lekkere shake en een kop thee! Tijdens onze Fitclub word je gemotiveerd en geïnspireerd om je persoonlijke doelstellingen in gewicht en gezondheid te bereiken.

Dus… wil je energieker worden, wil je afslanken of juist spiermassa aankomen en is individueel sporten niet jouw ding? Kom dan een keer meedoen! 

En leuk om te weten: bij ons is sporten een extra service, daarom bieden wij je het sporten de eerste keer GRATIS aan. Daarna vragen we een kleine vergoeding van € 4,50

 

Elke maandagavond van 19.30 - 20.30 uur.

Vul hier het formulier in

Gewichtsbeheersing - Wil je afslanken of juist aankomen?

Als je gezond en blijvend wilt afslanken, is het belangrijk om je calorie-inname te beperken. Tegelijkertijd is het essentieel om wel alle noodzakelijke voedingsstoffen binnen te krijgen. Zo vermijd je het beruchte jojo-effect. De gewichtsbeheersingslijn is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek om je op effectieve wijze te helpen bij het beheersen van je gewicht.

Aan de basis van het afslanken en je fitter te voelen om meer vitaliteit te krijgen, is vooral het vinden van balans. De beste start hiervoor is het kiezen voor een andere leefstijl. Mijn ervaring is, nadat ik dit heb toegepast, dat ik me steeds beter ben gaan voelen.

 

Dit is precies dat gene wat ik heel vaak tegenkom in mijn werk als coach.

 

- "Waar ben je naar op zoek?"

 

Dit is altijd de eerste vraag die ik stel en meteen ook de belangrijkste. Het gaat natuurlijk om waar je naartoe wilt.

Het is net zo belangrijk om de vraag achter de vraag te stellen: Waarom wil je dat? Dat is namelijk de reis ernaartoe.

Waarom? Zodra jij dit helder hebt, dan kom je steeds verder.

Energie en fitness – Verbeter je sportieve prestaties

Wil je het beste uit jezelf halen? De sportprestatieproducten voorzien je lichaam van de nodige brandstof en extra vitamines en mineralen. Zo kun je op hoger niveau trainen en herstel je sneller. Herbalife24 is de eerste 24/7 sportvoedingslijn. Hiertoe behoren onder andere supplementen, energiedranken en sportdranken. Wil je meer weten over de producten? Bel 074 - 278 34 57 of stuur een mail.

Doelgerichte voedingssupplementen - Blijvend een andere leefstijl en hierdoor meer vitaliteit

Wanneer je je doel hebt behaald, wil je natuurlijk dat het resultaat blijvend is. Met de gerichte voedingsondersteuning blijf je op de top van je gezondheid. Zo hebben we bijvoorbeeld producten die je helpen om optimaal van je nachtrust te profiteren. Daarnaast beschikken we over visoliecapsules ter aanvulling van het westerse dieet waarin vrijwel iedereen te weinig vette vis eet. Ook wanneer je een druk en veeleisend leven leidt, ondersteunt een andere leefstijl je lichaam om hier beter mee om te kunnen gaan.

Persoonlijke verzorging – Wees je stralende zelf

Ook aan de buitenkant kun je je lichaam helpen om fris en fit voor de dag te komen. De persoonlijke verzorgingslijn van Herbalife bestaat uit alle dagelijkse reinigende en vochtinbrengende producten die je huid nodig heeft. Aangevuld met collageenversterkers, scrubs, glansversterkende shampoos en meer. Zo voel je je niet alleen top, maar zie je er ook op je best uit.

Voor prijzen, bestellen of meer informatie

Neem direct contact op