Voel je beter met de vitaliteitscoach in Hengelo!

Voel je je moe, futloos en uitgeblust? Draai je je ’s ochtends liever nog een keertje om en kom je de dag niet door zonder meerdere koppen koffie? Dan kan een vitaliteitscoach in Hengelo jou een duwtje in de goede richting geven. De coach kijkt samen met jou naar je levensstijl én de dingen die jou gelukkig maken. Het doel is om jou meer vitaliteit te geven en beter in je vel te laten zitten. Om dit te bereiken worden verschillende aspecten van je gezondheid onder de loep genomen. Zo adviseert de coach je over voedingssupplementen, je voedingspatroon en een vitaal leven.

 

Persoonlijk voedingsplan opstellen, coaching en ondersteuning

Wilma de Ruijter is een vitaliteitscoach uit Hengelo met een duidelijk doel: jou een fit, gezond en gelukkig leven bezorgen! Wilma adviseert je graag over de producten van Herbalife. Deze producten helpen je op weg naar een gezonde en energieke levensstijl. Daarnaast kan Wilma tips geven over een vitaal leven en een voedingsplan opstellen. Een voedingsplan opstellen is belangrijk omdat voeding een grote rol speelt in hoe jij je voelt. Zo geeft de juiste voeding je energie en kracht in plaats van een futloos gevoel. De ondersteuning en coaching van Wilma is geheel gratis en vrijblijvend.

 

FitCheck bij een ervaringsdeskundige

Je levensstijl veranderen is niet altijd even makkelijk. Gelukkig is Wilma een ervaringsdeskundige die precies snapt hoe jij je voelt. Tijdens de FitCheck wordt binnen één minuut gemeten hoe jij er voor staat qua gezondheid. Na deze gratis check kun je tips krijgen over hoe je je gezondheid kunt verbeteren. Zo is sporten een belangrijk onderdeel van een energiek leven en kunnen de voedingssupplementen van Herbalife jou net dat extra stukje kracht en laat jou je energieker voelen.