De klanterervaringen met Wilma de Ruijter

Benieuwd naar wat mijn eerdere klanten zeggen over Wilma de Ruijter?

Lees ze hier!

9.2

69 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.2
10

Fijn

Wilma is altijd positief en luistert goed naar je wensen, als de weegschaal voor jezelf even een domper aan geeft ziet Wilma er alsnog de goeie kanten van in. Ik vind het erg motiverend en super fijn om een stok achter de deur te hebben tijdens mijn afval proces.

Aanbevelen?

Ja

22/02/2024

Mila

10

Luisterend oor en goed advies

Wilma biedt een luisterend oor voor al je “problemen”/vragen. Niet alleen m.b.t. gewichtsverlies, maar ook over belangrijke vitamines, mineralen en het op peil houden van je energielevel. Erg fijn!

Aanbevelen?

Ja

22/06/2022

Danielle

10

Interresant met veel informatie.

Vriendelijk verwelkomt. Veel informatie gekregen over Herbalife. Goede en fijne werkwijze. Uitleggen over hoe je het het best kunt gebruiken. Een nieuwe afpraak gemaakt om feedback wat je er van vind. fijn om mee in contact te zijn gekomen.

Aanbevelen?

Ja

15/04/2022

Mathieu

9

Goede begeleiding

Ze neemt de tijd voor een goed gesprek

Aanbevelen?

Ja

08/03/2022

Wilma

9

Goede uitleg

Ik kwam samen met mijn moeder. Mijn moeder was al bekend en gaf aan het altijd er leuk te vinden. Ik was nieuwsgierig en heb een keer mee gedaan. Het was een klein maar fijn groepje. Er was een goede uitleg en er werd hulp geboden als je een oefening niet helemaal goed deed. Top!

Aanbevelen?

Ja

28/02/2022

Michelle

10

Geweldig!!

Sinds ik hier sport Voel ik me top !! Ze geeft super leuk les!!

Aanbevelen?

Ja

16/02/2022

Jacqueline

8

Geduld, rust, straalt vertrouwen uit

Luistert goed naar wat ik wil bereiken. Geeft veel tips waar ik direct mee aan de slag ben gegaan. Ze geeft me veel zelfvertrouwen.

Aanbevelen?

Ja

14/02/2022

Els

10

Goed gevoel

De informatie en het gesprek heb ik als zeer prettig en kundig ervaren. Dit geeft me een goed gevoel en een goede start met Herbalife. Ik verwacht dan ook dat ik het gewenste resultaat zal halen.

Aanbevelen?

Ja

04/02/2022

Suzanne

10

Zie hier onder

Mijn ervaring met Wilma is dat ze gelijk klaar staat en dat ze gek is met haar klanten je kunt met alle vragen bij haar terecht

Aanbevelen?

Ja

29/01/2022

Erna

8

Altijd persoonlijke hulp op maat

Het is altijd fijn, ze leest precies hoe ze me moet aanpakken. Ze kan zowel streng zijn, als een maatje waar ik even alles mee kan delen. Ze helpt me met het begrijpen van mijn lichaam, wat helpt bij het creeeren van een gezonde leefstijl.

Aanbevelen?

Ja

05/01/2022

Fleur