Voeding en beweging

Wil je lekker in je vel zitten en je fit en gezond voelen, dan is een uitgebalanceerd dieet met de juiste voedingsstoffen enorm belangrijk. Maar niet alleen gezond eten helpt, ook sporten en bewegen zorgen ervoor dat je je een stuk gezonder voelt. Om lekker te kunnen bewegen, is het dan wel weer belangrijk om je eetpatroon, en dan vooral de tijdstippen waarop je iets eet of drinkt, aan te passen aan je activiteit. Ben je iemand die stevig sport, dan heb je meer nodig dan iemand die alleen recreatief beweegt, maar voor iedereen geldt dat een juiste voeding op het juiste moment, zorgt voor betere sportprestaties. Ook is het goed voor het energieniveau en gaat het herstel na inspanning sneller.

Waarom is alleen goed eten niet voldoende?
Van belang zijn bij bewegen met name de eiwitten en vetten, want hiermee wordt je stofwisseling in balans gehouden. De uitgekiende combinatie in de sportvoeding van Herbalife, draagt hieraan bij en afhankelijk van de intensiteit van je sporten, kun je precies die producten gebruiken die aansluiten bij jouw specifieke behoefte. Of je nu rustig jogt of een topsporter, zoals Cristiano Ronaldo bent. Een van de producten die je altijd kunt gebruiken is de Liftoff, een bruisende energydrank, die naast slechts tien calorieën per portie, cafeïne en vitamine C en B bevat. Je lichaam wordt hierdoor beter in balans gebracht dan met water alleen.


Wat zal mij dit geven?
Als je naar een gezonder en fitter lichaam wilt en je gaat uitgebalanceerd eten en lekker bewegen, dan zul je merken dat je al snel een heel stuk lekkerder in je vel gaat zitten. Je voelt je minder vermoeid, ondanks meer inspanning. Wel is het altijd verstandig om vooraf je ‘uitgangspositie’ te bepalen. Hoe sta je er nu precies voor. Dit doe je eenvoudig met de gratis en vrijblijvende ‘FitCheck’. Met deze totale bodyscan wordt binnen een minuut duidelijk hoe fit je bent, waarna je de mogelijkheden tot verbetering gemakkelijker kunt bepalen.

O ja, om voldoende beweging te krijgen, hoef je niet altijd helemaal tot het uiterste te gaan. Een ietwat snellere ademhaling door inspanning, doet al een heleboel. Bouw sporten/bewegen altijd rustig op, dit om blessures te voorkomen en kies dingen die je leuk vindt om te doen, dan houd je je voornemen gemakkelijker vol. Je kunt ook aansluiten bij onze Fitclub. Deze club is er voor jong en oud, man of vrouw en je wordt er gemotiveerd om je persoonlijke doelstellingen in gewicht en gezondheid te bereiken. Je bent van harte welkom.

0