Haarverzorging

Ook zelfverzorging is belangrijk

Om je gezond en fit te voelen, moet je goed voor jezelf zorgen en is het belangrijk om zowel uitgebalanceerd te eten, als voldoende te bewegen. Je kunt hier in andere blogs op deze website uitgebreid over lezen. Als je eenmaal voor jezelf hebt besloten dat je het in het leven ten aanzien van jezelf anders gaat doen en als je hiervoor een plan met haalbare doelen hebt opgesteld waarbij je jezelf op nummer één hebt gezet, zul je merken dat je al snel lekkerder in je vel komt te zitten. Wat meteen ook weer een mooie stimulans is om door te gaan.

Je bent al goed bezig, maar vergeet de rest van je lijf niet
Door op het gebied van voeding en bewegen met jezelf bezig te zijn, zullen je zelfacceptatie en zelfvertrouwen aanzienlijk stijgen. Je zit er fris uit, je huid gaat stralen en je haar glanst. Toch kun je hier zelf nog wat meer aan doen, want ook je huid en je haar kunnen van buitenaf wel wat ondersteuning gebruiken. Daarom heeft Herbalife een uitgebreide huidverzorgingslijn die jouw lijf echt helemaal in topconditie brengt. De lijn loopt van tegen veroudering door de zon beschermende moisturizer, verzorgende dag- en nachtcrèmes naar versterkende shampoos en conditioners met Aloë Vera en hydraterende bodylotions. Het zijn stuk voor stuk producten zonder toegevoegde parabenen en sulfaten, bedoeld voor zowel de droge, als normale, als vette huid en ze zijn allemaal dermatologisch getest. Uit recente onderzoeksresultaten blijkt dat de huidverzorgingsproducten van Herbalife zorgen voor 24-uurshydratatie en garant staan voor een 100% gladdere en zachtere huid. Alle zorgvuldig gemaakte producten van Herbalife zijn een aanvulling op een gezonde manier van leven: benader jezelf als een geheel en je zult dit ook uitstralen.

Wat kan ik doen?
Door naast de (sport)voeding van Herbalife ook te kiezen voor de specifieke huidverzorgingslijn, doe je je lichaam en dus ook jezelf een heel groot plezier. Je wordt hiermee nog meer je stralende zelf. Je voelt je niet alleen top, maar je ziet er ook op je allerbest uit. Neem voor meer informatie over Herbalife en een gezond en fit lichaam gerust contact met mij op. Ik spreek je graag!

0