De waarde van je fit en gezond voelen

We hebben het allemaal ontzettend druk. We rennen van hot naar her, balanceren tussen werk en privé en we vergeten daarbij regelmatig hoe belangrijk het is om aandacht voor onszelf en voor ons eigen lichaam te hebben. We staan er veel te weinig bij stil dat een goede gezondheid en je fit voelen eigenlijk ons meest waardevolle bezit is, dat we moeten koesteren. Want als we ons fit en gezond voelen, kunnen we de wereld aan en zijn we niet al uitgeput voordat de dag goed en wel begonnen is.

Hoe kan ik dit doen?
Hoe ga je je fitter voelen als je niet een twee drie kunt ontsnappen aan de hectiek van alledag? Omdat je nu eenmaal moet werken voor de kost en een gezin hebt waarvoor je van alles moet regelen? Nou, de eerste stap in deze is de juiste mindset. Je moet ervan overtuigd zijn dat het ook anders kan, hoe belangrijk het is om iets aan je eigen leefstijl te veranderen en dat jij de enige bent die dat voor jezelf kan realiseren. Dat anders eten en meer bewegen hierbij de hoofdpunten zijn. En eigenlijk is dat helemaal niet zo moeilijk, je leefstijl veranderen is namelijk een kwestie van doen.

FitCheck
Als je eenmaal van overtuigd bent dat je voortaan fitter en gezonder door het leven wilt gaan, is het verstandig om eerst in kaart te brengen waar je nu staat. Dit kan eenvoudig met een gratis en vrijblijvende ‘FitCheck’, een persoonlijke bodyscan waarmee in een minuut een totale lichaamsmeting plaatsvindt. Aan de hand van deze resultaten kun je jezelf een aantal doelen stellen en samen met mij op zoek gaan naar op welke manier je stappen kunt zetten, die leiden naar een gezonder en fitter leven. Uiteraard is hierbij het uitgangspunt dat jouw mindset een blijvende gedragsverandering zal zijn, want anders ben je binnen no-time weer terug bij waar je begon. Samen kijken we naar de juiste voedings- en leefstijl en bepalen waar je ondersteuning van (afslank)producten van Herbalife kunt gebruiken.

Nogmaals; een eerste stap naar een gezond en fit leven begint bij de eigen verandering. Als je de knop kunt omzetten en het echt wilt, zul je meer zelfvertrouwen en eigenwaarde ontwikkelen, waardoor je meteen al lekkerder in je vel gaat zitten !

0