Salade

De producten van Herbalife

Veel van ons zullen het vast wel herkennen, vaak vermoeid opstaan en als een berg tegen de dag opzien die nog moet beginnen. Steeds behoefte hebben aan koffie en zoetigheid en maar gewoon doorgaan, zoals we altijd al doen. Maar als je je beter wilt voelen dan dit, als je je gezond en fit wilt voelen met een gezond en stabiel gewicht, dan is het belangrijk om anders met je leven om te gaan. Om uitgebalanceerd te eten, je goed te verzorgen en voldoende te slapen en te bewegen. En dat blijkt niet voor iedereen even gemakkelijk, ons leven is zo hectisch en we nemen meestal niet genoeg tijd voor onze eigen gezondheid.


Toch is een verandering niet zo heel erg moeilijk. Het kiezen van de juiste voedingsmiddelen, kan al bijdragen aan een veel fitter gevoel, waardoor we de hectiek van het leven gemakkelijker aankunnen. Als we kiezen voor voeding met de juiste calorieën – nodig om ons lichaam van brandstof te voorzien – de juiste hoeveelheid proteïnen – macrovoedingsstoffen met aminozuren, nodig voor de celopbouw en vitamine C en B – en fytonutriënten – pigmenten die in fruit en groente voorkomen en werken als antioxidanten – dan zul je merken dat je jezelf al snel anders gaat voelen.


Wat doet Herbalife?
Het aantal calorieën dat we dagelijks nodig hebben, is niet alleen afhankelijk van het feit of we man of vrouw zijn, maar ook van ons gewicht, onze spiermassa, ons gewicht en hoe actief we zijn. Eten we meer dan we nodig hebben dan worden calorieën opgeslagen in vet en eten we minder dan worden de eerder opgeslagen vetreserves aangesproken. Door producten van Herbalife te gebruiken, draag je op een goede manier bij aan je eigen gezondheid. Het doel van Herbalife is namelijk uitgebalanceerde voeding voor iedereen toegankelijk te maken. Voeding die kwalitatief hoogwaardig is en precies die hoeveelheid calorieën, proteïnen en fytonutriënten bevat die nodig zijn. Zo zijn er onder meer producten voor een het ideale ontbijt en een totale sportvoedingslijn die het sporten en bewegen op de juiste manier ondersteunt.


Waarom niet naar de supermarkt?
Herbalife staat niet alleen voor een uitgebalanceerde voeding maar voor een totaal concept van een gezond lichaam. Daarom is er ook Herbalife Skin, een lijn voor de totale huidverzorging. De producten van Herbalife zijn niet in de winkel te koop. Ze worden overal ter wereld verkocht via Onafhankelijk Herbalife Members, die alle ins-en-outs van de producten kennen omdat ze zelf het concept omarmd hebben en hun eigen gezondheid een belangrijke rol laten spelen. Zij kunnen je dan ook informeren en coachen om de doelen, die jij voor jezelf stelt, te behalen en ervoor zorgen dat Herbalife een lifestyle wordt.

0